zacariagrouplogo

Ca urmare a apelului lansat de Zacaria la finalul lunii februarie către ONG-urile implicate în ajutorarea refugiaților ucraineni, în cadrul Imperial Industrial Park Sibiu funcționează în acest moment Centrul de Colectare Zacaria. Astfel, pe o suprafață de 2.000 mp, Asociația Sus Inima, Asociația CSU Fans și Grupul Civic Sibiul Pentru Toți au organizat un centru de colectare în sistem "free supermarket" pentru ucrainenii stabiliți în Sibiu și pentru familiile care cazează refugiați.

Datorită sibienilor inimoși și a companiilor care au răspuns pozitiv apelurilor voluntarilor, în hala noastră s-au strâns tone de haine, alimente neperisabile, detergenți și obiectede igienă și o mulțime de alte lucruri de necesitate imediată pentru refugiații stabiliți în orașul nostru. Mii de familii au trecut până acum pragul centrului de colectare și aceștia continuă să aibă nevoie de donațiile voastre. Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit pentru aprovizionare centrului și vă așteptăm alături de noi în continuare. Ucraina are nevoie de noi!

"Deși este o situație inimaginabil de grea, sunt mândru că Zacaria este în măsură să poată oferi ajutor refugiaților ucrainieni și, poate mai important, cred că este în responsabilitatea noastră să facem acest lucru. Rog toți dezvoltatorii din industria parcurilor industriale să facă același lucru. Este obligația și responsabilitatea noastră morală să ajutăm acolo unde se poate" - Jonathan Scifo Diamantino, CEO Zacaria.

Adresa: str. Alba Iulia, nr, 77 A, Sibiu

Grup voluntari whatsapp: https://chat.whatsapp.com/CjMCJLtrkcx8lr55vGXAqP 

load more hold SHIFT key to load all load all