zacariagrouplogo

„Pantofii” Asolo se mută în Parcul Industrial Network, dezvoltat de Zacaria

Pentru o aventură grozavă primul lucru care îți trebuie este o pereche bună de pantofi, iar cei marca Asolo sunt cei mai buni. Astfel, atunci când producătorul italian de încălțăminte pentru exterior s-a decis să își extindă spațiul de producție, a apelat la Zacaria pentru soluția potrivită. Cele două companii au ajuns curând la o înțelegere, urmând ca în ianuarie 2021 Asolo să se mute în noul spațiu de producție ultra modern.

 

După mai bine de 20 de ani, timp în care a funcționat într-o fabrică de la marginea Sibiului, relocarea și alegerea unui partener potrivit pentru aceasta a fost o decizie importantă pentru Asolo. La scurt timp, a devenit evident faptul că iar clădirea clasa A din Network Industrial Park  era pregătită să se mute într-un spațiu nou și modern. Echipa noastră a reușit să le ofere spațiul potrivit, o unitate de 3.600 mp, într-unul din cele mai noi proiecte clasa A din Sibiu, parcul industrial Network.      

“Am ales această locație după o căutare de 2 ani. Ceea ce ne-a determinat să încheiem în sfârșit afacerea a fost layout-ul clădirii, calitatea foarte bună a sistemelor de siguranță, dar și infrastructura de transport din zonă, care reprezintă un beneficiu în plus pentru angajații noștri”, a explicat Marco Zanatta, președintele ASOLO.

Localizat în zona industrială de Est a Sibiului, Network Industrial Park este foarte bine conectat la centrul orașului, la zona industrială de Vest și aeroport, având acces direct la autostrada A1. Noul sediu Asolo cuprinde peste 300 mp de spații de birouri și o zonă de 3.300 mp dedicată producției și depozitării, care va fi personalizată după cerințele și nevoile clientului. Zacaria va livra spațiul la începutul anului 2021. „Colaborarea cu Zacaria este excelentă, o echipă fantastică de oameni tineri și energici, care reacționează foarte rapid cerințelor noastre”, a adăugat Marco Zanatta.

“Credem că orice companie are nevoie în primul rând de un spațiu potrivit pentru a putea derula afaceri de succes și suntem mai mult decât  bucuroși atunci când reușim să îi susținem în acest proces. Referitor la colaborarea cu Asolo, suntem încântați mai ales datorită faptului că mulți din echipa noastră sunt fani ai produselor Asolo de ani buni. Așadar ne-am străduit să le oferim cea mai potrivită soluție”, a explicat Marius Moga, Sales & Marketing Manager la Zacaria.

În această perioadă plină de provocări, prudența pare a fi cuvântul de ordine mai ales în ceea ce privește investițiile pe termen lung. Însă acesta nu a fost cazul și pentru compania italiană. „Sunt foarte încrezător că vor veni și zile senine. Credem că este momentul potrivit de a acționa și investi pentru viitor. Suntem o compania globală, cu operațiuni în întreaga lume și avem un slogan: nu te opri. De aceea, eu și familia mea am decis să investim într-o fabrică modernă, care să ne ofere posibilitatea de a crește productivitatea și calitatea produsului, mai ales că studiem implementarea unei scheme de producție inovatoare. Mai mult decât atât, credem că această investiție va crește loialitatea angajaților noștri, ei fiind cel mai important activ al nostru”, a adăugat președintele Asolo.

“Suntem foarte entuziasmați de parteneriatul început cu Asolo, care exprimă foarte bine modul nostru de a face afaceri și obiectivele noastre pe termen lung. Zacaria a avut un impact considerabil în remodelarea peisajului industrial local și, în ultimul timp, tot mai multe companii ne aleg atunci când decid să facă tranziția către depozite și facilități de producție moderne”, a explicat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

Network Industrial Park ce cuprinde două clădiri industriale cu o suprafață totală de 41.000 mp, găzduiește, în acest moment, șapte clienți, în principal din industria automotive și de transport – logistică. O dată cu venirea companiei Asolo, în parc mai rămân disponibile doar două module, fiecare de aproximativ 2.000 mp.

 

load more hold SHIFT key to load all load all