zacariagrouplogo

 

105 DE ANI DE BUSINESS LA NIVEL MULTINATIONAL
Alf Mizzi & Sons inseamna 105 de ani de istorie, traditie si experienta, 103 de ani de business la nivel multinational. Compania, fondata in 1915 in Malta, a fost initial o afacere de familie care ulterior s-a dezvoltat si si-a extins portofoliul de investitii in domenii precum: importul de bunuri alimentare in Malta, telecomunicatii, electronica si dezvoltare imobiliara. Astazi, compania opereaza si la nivel international, cu investitii in tari precum Belgia, Olanda, Romania, Croatia, Libia si Egipt. In Romania, grupul de companii Alf Mizzi & Sons este reprezentat cu succes de catre Zacaria.

 

15 ANI DE BUSINESS IN ROMANIA
Zacaria a inceput activitatea in Sibiu in anul 2005, extinzandu-si treptat investitiile pe intreg teritoriul Romaniei. Astazi, compania are patru proiecte rezidentiale finalizate sau în curs de finalizare in Sibiu si Bucuresti, si doua in stadiul de proiectare in Sibiu si Craiova.

Daca la inceput activitatea principala a companiei a fost concentrata in jurul proiectelor rezidentiale, din 2009 Zacaria investeste si in sectorul imobiliar industrial. 

Sediul principal este Zacaria Business Center, str Stefan cel Mare, nr. 193, Sibiu.