zacariagrouplogo

Zacaria acceptă plata cu criptomonede pentru apartamentele din Valletta Park

Zacaria acceptă, începând de astăzi, plata cu criptomonede pentru divizia sa de proiecte rezidențiale, Valletta, ca urmare a parteneriatului încheiat cu Elrond și Utrust, compania procesatoare de plăți achiziționată de Elrond.

Primul proiect pentru care deja funcționează noua metodă de plată cu monede virtuale este Valletta Park, ansamblu rezidențial situat pe Calea Șurii Mici, în Sibiu. Construcția a început la finalul anului 2021 și primele apartamente vor fi gata de livrare către clienți în luna noiembrie a acestui an. Planurile și prețurile apartamentelor, precum și alte detalii, pot fi găsite pe site-ul vallettapark.ro. Cu ajutorul Utrust, cumpărătorii vor putea plăti locuințele în Elrond, Bitcoin, Ethereum sau USDT.

“Tehnologia blockchain și întreg domeniul crypto, în general, nu pot fi ignorate și este timpul ca proiectele noastre rezidențiale să fie deschise și unei noi generații de cumpărători. Adopția este inevitabilă și ne bucurăm să fim printre primii dezvoltatori din România care acceptă plata cu EGLD sau BTC, cu atât mai mult cu cât impărțim același cod poștal cu cei de la Elrond. Cu siguranță, procesatorii precum Utrust vor deschide calea cât mai multor comercianți către înrolarea în sistem, iar plata cu criptomonede s-ar putea să devină, în câțiva ani, un lucru la fel de banal precum verificarea e-mailului pe telefonul mobil.”, spune Marius Moga, Sales & Marketing Director la Zacaria.

Procesul de plată este unul extrem de simplu, fapt pentru care deținătorii de monede virtuale s-ar putea să îl considere mai ușor și mai rapid decât un transfer bancar. Cumpărătorii vor primi o factură și un link de plată, urmând a scana QR code-ul generat, pentru a plăti cu fondurile din wallet-ul personal.

“Fie că își caută casa visurilor lor, sau doresc să își diversifice portofoliile digitale cu case și proprietăți, deținătorii de criptomonede vor fi un vector important pentru învigorarea piețelor de imobiliare, cât și a celorlalte verticale de business ce le vor veni în întâmpinare prin integrarea plăților Web3.”, spune Daniel Șerb, Head of Business Development la Elrond.

Pe lângă Valletta Park, Zacaria urmează să lanseze un proiect rezidențial de lux și în Craiova, unde vor fi construite aproximativ 200 de apartamente, începând cu primăvara acestui an. Și pentru acesta, cumpărătorii vor avea posibilitatea să folosească criptomonedele ca mijloc de plată.

load more hold SHIFT key to load all load all