zacariagrouplogo

Copiii din Zacaria

Se întâmplă câteodată să mai uităm că în spatele unei companii stau, de fapt, oameni care pompează idei și suflet în ea ca benzina într-un motor, care își petrec orele și își cheltuie gândurile ca acea companie să fie mai bună în fiecare zi. Și, de mai multe ori se întâmplă să uităm că fiecare dintre acei oameni este unic în felul său, cu propria conștiință și propriile valori, cu mici plăceri și defecte, cu visuri și dorințe, cu o poveste în spate și multe ambiții pentru mâine.

 

Câteodată, chiar noi înșine, în viteza noastră de a construi, de a trăi, de a merge drept și tot înainte, uităm să ne oprim și să ne amintim de copilul din noi, să ne amintim de ce suntem ceea ce suntem.

 

Astfel că ne-am propus ca această lună iunie să le-o dedicăm lor și să vi-i arătăm pe cei care, împreună, înseamnă Zacaria, așa cum sunt ei azi - ingineri, finanțiști, contabili, manageri, și așa mai departe. Și să vă povestim cum își aduc ei aminte că au fost, au sperat, au visat cândva.

 

Chiar dacă poate nu toate visurile au rămas în forma lor originală, credem că, până la urmă, copilul din fiecare este astăzi fericit de omul care a crescut din el.

 

*Am dori să menționăm că nu ne-am uitat colegii din celelalte orașe care nu au putut participa la acest mic proiect fotografic, dintr-o ploioasă lună de mai, pentru simplul motiv că nu există mai mulți @RareșHelici pe care să îi trimitem prin țară. Dar promitem că atunci când ne vom reuni toți în Sibiu, ne vom revanșa față de Adrian Albinaru, Cristian Tomuș, Cristina Graure, Andrei Sorete, Bogdan Ureche, Ionut Dima, Ana Niculiță.

load more hold SHIFT key to load all load all