zacariagrouplogo

Alergăm singuri, dar împreună

Nu contează distanța, nu contează viteza. Contează doar că ai ieșit din casă, cu căștile în urechi și adidașii preferați în picioare și alergi. Alergi cât și cum simți, cu inima ușoară și cu o faptă bună în buzunarul de la piept.

Anul acesta, parcă mai mult ca niciodată, la Maratonul Internațional Sibiu, trebuie să ne arătăm nouă înșine că sunt mai multe zile senine decât înnorate, că stă încă în puterea noastră să facem mult bine, că încă putem să alergăm liberi, că ziua de mâine poate va fi așa cum trebuia să fie, că nu suntem singuri pe niciun drum, chiar dacă acum poate alergăm singuri. Acolo, la capăt, ne așteaptă cei mulți ca noi, care cred și își doresc aceleași lucruri ca și noi.

Zacaria este, pentru a treia oară consecutiv, sponsor oficial al cursei 10K din cadrul Maratonului Internațional de la Sibiu. Așa că, haideți să alergăm împreună și în acest an, vă invităm să vă înscrieți sau să îi susțineți pe cei care s-au înscris deja aici.

Ne bucurăm că putem fi, în continuare, aproape de cel mai important eveniment al comunității sibiene și ne dorim ca anul viitor să fim cu toții, din nou, în Piața Mare.

load more hold SHIFT key to load all load all