zacariagrouplogo

JYSK inaugurează al doilea magazin din Sibiu în parcul retail Zacaria, din zona vest

Parcul de retail dezvoltat de Zacaria, situat în Zona Industrială de Vest a Sibiului, va oferi o experiență completă de shopping pe segmentul home&deco, după deschiderea, de luna aceasta, a unui nou magazin JYSK.

 

O dată cu inaugurarea celui de-al doilea showroom marca JYSK din Sibiu, la șase ani distanță de primul, proiectul dezvoltat de Zacaria devine o adevărată destinație comercială pe segmentul de mobilier, decorațiuni și accesorii. Parcul va găzdui, pe o suprafață de 8.500 mp, patru jucători de top de pe piața de profil din România. Noul magazin JYSK, ce va avea o suprafață totală de aproape 1.300 mp, va fi inaugurat chiar în prag de Crăciun, în data de 17 decembrie.

“E o bucurie să încheiem acest parteneriat cu cei de la JYSK, un brand care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sibiul arată că are în continuare un potențial foarte mare, atât pe segmentul industrial, care este principalul nostru motor, cât și pe cel de retail, și suntem mulțumiți că am reușit să redăm fostului Trident destinația sa inițială, aceea de a fi un centru de shopping pentru locuitorii din zona de vest a orașului, și nu numai. Deși a fost un an dificil, am reușit să aducem două branduri mari, Naturlich și JYSK, mai aproape de clienții din Sibiu și sperăm să revenim cât mai repede la o atmosferă mai relaxată și mai sigură, astfel încât să ne putem bucura cu adevărat de o sesiune de shopping”, a declarat Marius Moga, director marketing și vânzări Zacaria.

Acesta este cel de-al 94-lea magazin al grupului scandinav în România, după inaugurarea chiar în urmă cu câteva zile a două magazine noi, în orașele Turda și Călărași.

“Primul magazin pe care l-am deschis în Sibiu este în topul celor mai performante magazine JYSK din țară. Prin urmare, era necesar un al doilea magazin în oraș și, credem noi, chiar și al treilea. Ne bucurăm că am găsit un spațiu potrivit pentru cel de-al doilea magazin JYSK din oraș. De asemenea, ne bucurăm că un număr mare de locuitori din Sibiu aleg produsele noastre atunci când își amenajează locuința. Pentru a sărbători inaugurarea magazinului din parcul de retail Zacaria, am pregătit oferte speciale de până la 75% la peste 2000 de produse. Îi așteptăm pe sibieni în noul magazin, începând cu 17 decembrie”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Proiectul Zacaria, situat pe șoseaua Alba Iulia, lângă Metro, oferă un mix de spații industriale, comerciale și office, desfășurate pe o suprafață de 17.000 mp, printre clienți numărându-se și retailerii de mobilă Ama Home, Casa Rusu, Naturlich și JYSK.

 

load more hold SHIFT key to load all load all