zacariagrouplogo

ACTIVITATEA ZACARIA

Peste 200.000 mp de spatii industriale dezvoltati in ultimii 15 ani. 30.000 mp de spatii de retail dezvoltate si in curs de constructie.

Zacaria face parte din grupul internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în 1915. Compania este un dezvoltator imobiliar ce oferă servicii complete și este specializată în achiziția, construcția, dezvoltarea și managementul proprietăților industriale.

Oferim spații complet amenajate, standard sau built-to-suit, indiferent de complexitatea și dimensiunile proiectului. Modulele sunt personalizate după cerințele și nevoile clienților și sunt disponibile pentru activități variate.

Combinând o bună cunoaștere a pieței locale, cu puterea financiară și expertiza în construcții, Zacaria oferă pachete personalizate de spații industriale și de birouri. Cu o abordare personală și o expertiză de neegalat în dezvoltarea și managementul proprietăților imobiliare industriale, Zacaria construiește proiecte cu un impact de lungă durată asupra mediului de afaceri din România.


SIBIU - Zacaria Retail Center (Soseaua Alba Iulia, nr. 77A)

CISNADIE - Zacaria Retail Park (str. Cindrelului, nr. 43)

Craiova - Zacaria Retail Plaza (str. Al. Macedonski, nr. 71)

SIBIU - General Industrial Park (str. Stefan cel Mare, nr. 193)

ALBA IULIA - Vantage Industrial Park (str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 24)

 AFLA MAI MULT

Peste 500 de apartamente si vile vandute. 480 de vile si apartamente in dezvoltare. 110 vile single si duplexuri in faza de proiectare.

În primii ani, Zacaria s-a concentrat pe crearea unui portofoliu de terenuri potrivite pentru proiecte rezidentiale de calitate. In 2010, a inceput dezvoltarea primelor două proiecte rezidențiale in Sibiu: un complex de blocuri cu 72 de apartamente și un proiect elegant cu 61 de vile, ambele vândute integral.

Ulterior, compania a investit în două proiecte rezidențiale în București, luând totodată decizia de a dezvolta un nou brand, care să reprezinte divizia de rezidențial, si anume Valletta - un nume de rezonanță în istoria firmei. Spre finalul anului 2021, am lansat proiectul Valletta Park in Sibiu, urmand ca la mijlocul anului 2023 sa lansam primul nostru proiect rezidential din Craiova, respectiv Valletta Towers.

Proiectele noastre rezidențiale sunt clădite cu suflet, creativitate si entuziasm, sunt spatii în care ne-am dori să locuim noi înșine. Colaborăm cu echipe de arhitecți, constructori și designeri de primă clasă pentru a modela peisajul urban cu proiecte rezidentiale originale, armonioase si functionale, în care cresc comunități, vise si amintiri. 


CRAIOVA - Valletta Towers (str. Al. Macedonski, nr. 71) - VallettaTowers.ro

SIBIU - Valletta Park (Calea Surii Mici) - VallettaPark.ro

BUCURESTI - American Village (Drumul Bisericii 48) - AmericanVillage.ro

BUCURESTI - Valleta Residence (Gh. Ion. Sisesti, 146) - VallettaResidence.ro 

SIBIU - Valletta Valley (str. Islazului, nr. 18B) - ApartamenteStrandSibiu.ro

SIBIU - Valletta Lane (Sura Mica, str. Eliza) - VallettaLane.ro 

   

AFLA MAI MULT
“We finish what we start ... we deliver what we promise!”