zacariagrouplogo

ACTIVITATEA ZACARIA

Zacaria face parte din grupul internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în 1915. Compania este un dezvoltator imobiliar ce oferă servicii complete și este specializată în achiziția, construcția, dezvoltarea și managementul proprietăților industriale.

Oferim spații complet amenajate, standard sau built-to-suit, indiferent de complexitatea și dimensiunile proiectului. Modulele sunt personalizate după cerințele și nevoile clienților și sunt disponibile pentru activități variate.

Combinând o bună cunoaștere a pieței locale, cu puterea financiară și expertiza în construcții, Zacaria oferă pachete personalizate de spații industriale și de birouri. Cu o abordare personală și o expertiză de neegalat în dezvoltarea și managementul proprietăților imobiliare industriale, Zacaria construiește proiecte cu un impact de lungă durată asupra mediului de afaceri din România.


SIBIU - Imperial Industrial Park (str. Alba Iulia)

SIBIU - General Industrial Park (Stefan cel Mare, nr. 193)

ALBA IULIA - Vantage Industrial Park (Alexandru Ioan Cuza, nr. 24)

CISNADIE - Hermann Industrial Park (Cindrelu, nr. 43)

 AFLA MAI MULT

În primii ani, Zacaria s-a concentrat pe crearea unui portofoliu de terenuri potrivite pentru proiecte rezidentiale de calitate. In 2010, a inceput dezvoltarea primelor două proiecte rezidențiale in Sibiu: un complex de blocuri cu 72 de apartamente și un proiect elegant cu 60 de vile, ambele vândute integral.

Ulterior, compania a investit în două proiecte rezidențiale în București, luând totodată decizia de a dezvolta un nou brand, care să reprezinte divizia de rezidențial, si anume Valletta - un nume de rezonanță în istoria firmei. In 2019 au fost lansate doua noi proiecte, in Sibiu si Craiova. 

Proiectele noastre rezidențiale sunt clădite cu suflet, creativitate si entuziasm, sunt spatii în care ne-am dori să locuim noi înșine. Colaborăm cu echipe de arhitecți, constructori și designeri de primă clasă pentru a modela peisajul urban cu proiecte rezidentiale originale, armonioase si functionale, în care cresc comunități, vise si amintiri. 


SIBIU - Valletta Valley (str. Islazului, nr. 18B) - ApartamenteStrandSibiu.ro

SIBIU - Valletta Lane (Sura Mica, str. Eliza) - VallettaLane.ro 

SIBIU - Valletta Park (in curand) - VallettaPark.ro

BUCURESTI - Valleta Residence (Gh. Ion. Sisesti, 146) - VallettaResidence.ro 

BUCURESTI - American Village (Drumul Bisericii 48) - AmericanVillage.ro

CRAIOVA - Valletta Towers - VallettaTowers.ro

AFLA MAI MULT
“We finish what we start ... we deliver what we promise!”