zacariagrouplogo

Înapoi la birou, înapoi în echipă

 
Încă de la începutul pandemiei, am oferit echipei noastre opțiuni flexibile de lucru, punând pe primul loc siguranța lor și a familiilor lor, în aceste momente dificile și fără precedent.
 
Ne pregătim acum să ne întoarcem la birou în formulă completă, pentru prima dată în 2 luni. Desigur, ne-am luat toate măsurile de precauție, am schimbat anumite proceduri și moduri de lucru pentru a susține regulile de distanțare socială, precum și cele de igienă.
 
Dar suntem fericiți să revenim, atât cât este posibil, la unele dintre micile noastre ritualuri zilnice, inclusiv discuțiile la cafeaua de dimineață și gogoșile pe care le împărțeam cu generozitate.
 
Vom privi această perioadă de izolare cât mai pozitiv, întrucât ne-a ajutat să devenim mai puternici și mai empatici unii cu alții, ne-a învățat să comunicăm mai des și mai eficient și a consolidat colaborarea între diversele departamente din firmă.

Echipa noastră este ceea ce face Zacaria să fie remarcabilă și de-abia așteptăm să construim, în continuare, proiecte minunate împreună!
 
load more hold SHIFT key to load all load all