zacariagrouplogo

Împreună putem face mult mai multe

Nimeni nu are, din păcate, puterea să șteargă miraculos ultimele luni, să putem descoperi, într-o oarecare dimineață de primăvară, că totul a revenit la normal ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă fiecare dintre noi are puterea să aducă o mică schimbare în jurul său și puțin cu puțin până la urmă devine mult, mai ales într-o comunitate atât de unită ca a Sibiului. 

Cu acestea în minte, ne-am hotărât ca, pe lângă donații, să punem gratuit, la dispoziția celor implicați în gestionarea stării de urgență actuale, o parte din spațiile noastre industriale disponibile. Acestea pot fi utilizate pentru depozitarea de alimente, materii prime și materiale medicale sau pentru producția echipamentelor de protecție necesare în această perioadă, atât de către ONG-uri, cât și de către autorități locale. Am lansat, deja, invitația către partenerii noștri tradiționali din sectorul neguvernamental de a accesa în funcție de nevoi, aceste spații situate în parcurile noastre industriale din Sibiu și Alba Iulia.

Sprijin pentru firmele afectate de criză

Pe lângă criza medicală și efectele sociale ce decurg din ea, această pandemie este resimțită acut și de mediul de afaceri, unde anumite sectoare au experimentat mutații majore, iar altele au ajuns la limita supraviețuirii. În toată această ecuație, cea mai dificilă este incertitudinea cu privire la traiectoria pe care economia națională o va urma în următoarea perioadă și apoi la finalul pandemiei.

În acest context plin de necunoscute, credem că este important să venim în sprijinul clienților și partenerilor noștri cu soluții flexibile și convenabile și oferim, pentru prima dată, posibilitatea de a închiria pe termen scurt spații industriale pretabile pentru depozitare, logistică și nu numai. Acestea sunt situate în Sibiu, Craiova și Alba Iulia și pot fi predate imediat, companiilor care sunt nevoite să își extindă sau să își mute, temporar, activitatea.

“Modul în care acționăm acum va fi definitoriu pentru modul în care România își va reveni o dată ce lucrurile vor reintra pe făgașul normal. Este momentul să luăm decizii financiare mai dificile, dar care în schimb vor aduce beneficii pe termen lung comunităților în care activăm. Trebuie să arătăm că acele valori interne al fiecărei organizații sunt mai mult decât la nivel declarativ și trebuie să acționăm fiecare, după resursele pe care le avem la dispoziție”, a declarat Jonathan S. Diamantino, CEO Zacaria.

 

ONG-urile și instituțiile interesate pot afla mai multe detalii la numărul de telefon 0729.884.425 - Marius Moga, Deputy Sales & Marketing Manager.

Firmele care doresc o ofertă personalizată, sunt rugate să contacteze departamentul de vânzări – 0739.417.284 - Florin Oprea, Head of Industrial Sales.

load more hold SHIFT key to load all load all