zacariagrouplogo

Construim pentru mâine

Ziua de ieri a fost despre plantarea semințelor – nu de orice fel, ci semințe de curiozitate și miracol, din care vor crește plante puternice ce vor umple lumea de posibilități. Să vezi copii de 6 ani interesați sa învețe despre roboți, inginerie, electronică sau mecanică, te face să crezi că ziua de mâine cu siguranță va străluci mai puternic decât cea de azi.

Pe scurt, am început săptămâna cu o mică excursie cu 15 preșcolari de la Grădinița Montessori în două din parcurile industriale dezvoltate de Zacaria. În Network Industrial Park am vizitat Kuka, ne-am împrietenit cu roboți și am învățat cum se fac stațiile pentru liniile de asamblare. Apoi am avut o oprire distractivă la Simon Electric, în Central Industrial Park, unde am văzut cum se fac prizele și întrerupătoarele și am realizat câtă muncă este în spatele fiecărui buton mic care ne luminează casele.

Înapoi la birourile Zacaria ne-am pus fiecare câte o dorință pentru viitor și fiecare copil a desenat și scris ce și-ar dori să devină când vor fi mari. Unii își doresc să fie doctori veterinari, alții cântăreți și regi, dar au fost și ingineri și inventatori, așa că totul este în regulă. Am îngropat aceste răvașe într-o cutie a timpului, pe care o vom deschide peste ani, să vedem câte s-au adeverit.

Noi, în Zacaria, construim tot timpul având viitorul în gând dar, de obicei, construim cu beton și cărămizi. Ieri am construit, în schimb, cu idei, și joacă, și distracție, ne-am minunat și am fost veseli în rând cu copiii și chiar a fost cel mai frumos mod de a începe o nouă săptămână.

load more hold SHIFT key to load all load all