zacariagrouplogo

34 de locuințe noi, la vânzare, în Valletta Residence, din luna august

După aproape 90 de apartamente vândute în Valletta Residence, am intrat, oficial, în cea de-a doua jumătate a proiectului și lansăm, azi, cel de-al patrulea imobil, care cuprinde 34 de apartamente cu 2 sau 3 camere, disponibile spre vânzare.

 

După succesul peste așteptări al primelor trei blocuri din Valletta Residence, ne îndreptăm cu viteză spre ultima parte a proiectului. Aproape 90 de familii au ales, până acum, să facă parte din noua noastră comunitate. Noul bloc F, aflat într-o fază avansată a construcției, dispune de 34 de apartamente, pentru familii mari și mici. Locuințele cu 2 camere pornesc de la 61 mp utili și prețuri de la 82.000 E, iar cele cu 3 camere de la 80 mp utili și 96.000 E, în care nu am inclus terasele și grădinile generoase. În plus, noul imobil are avantajul unei spectaculoase priveliști spre lacul Grivița, pentru acele dimineți când ai timp să îți savurezi, în liniște, cafeaua pe balcon. Și din noul nostru cartier, situat pe șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, ai cu siguranță destul timp la dispoziție, pentru că este la doar 20 de minute distanță cu mașina de centrul orașului și la 5 minute de stația de metrou Străulești.

“Mai sunt disponibile doar 4 apartamente din faza anterioară de dezvoltare și având în vedere succesul proiectului din ultimele luni am decis să lansăm oficial și cel de-al patrulea imobil. Suntem încântați de feedback-ul pozitiv al celor care au ales să facă parte din comunitatea noastră. Băneasa este o zonă minunată în care să locuiești, iar Valletta Residence este ideal situată aproape de centrul Capitalei, dar într-o zonă verde și liniștită”, explică Emilia Țepeș, director național de vânzări Zacaria.

Pentru a vă convinge de ce am realizat până acum, puteți solicita o vizionare echipei noastre la numărul de telefon: 0725 545 354.

 

load more hold SHIFT key to load all load all