zacariagrouplogo

Noi spații industriale flexibile, potrivite pentru afaceri mici și mijlocii


Construcția celei de-a treia hale din cadrul Central Industrial Park, un proiect marca Zacaria, se află într-un stadiu avansat și va fi predată în toamnă. Situat în zona industrială Est, pe strada Ștefan cel Mare, noul corp de clădire acoperă aproape 6.000 mp și oferă unități flexibile și complet amenajate, care satisfac toate necesitățile firmelor mici și mijlocii.

Modulele, cu suprafețe de 373 mp, pot avea o varietate de utilizări, de la spații pentru producție până la spații pentru depozitare sau diferite servicii. Două dintre ele au fost deja contractate, existând și o serie de discuții cu alte companii pentru închiriere.

Central Industrial Park

 

Indiferent de destinația finală, unitățile pot fi configurate după nevoile clientului, pentru a maximiza potențialul fiecărei firme care ne alege drept partener și pentru eficientizarea activității acestora. Acestea vor avea, astfel, toate utilitățile necesare pentru ca viitorii chiriași să își poată începe rapid activitatea: șapă elicopterizată, încălzire prin tuburi radiante, lumină naturală și industrială. Fiecare modul are prevăzut un spațiu pentru birouri de 10 mp cu grup sanitar, ușă industrială de 4x4 m pentru acces drive in și locuri de parcare, sistem de monitorizare CCTV și de pază. Prețul de închiriere este de 4 euro plus TVA/mp, costurile operaționale fiind incluse. Utilitățile sunt contorizate individual, fiecare chiriaș urmând să plătească lunar în funcție de propriul consum.

“Zacaria oferă încă din 2009 pachete complete de soluții pentru a acoperi nevoile logistice ale partenerilor săi. Locația este principalul considerent în alegerea unui spațiu pentru înființarea sau relocarea unei afaceri. Așadar, zona industrială Est este una de preferat, având o infrastructură rutieră dezvoltată, aproape de autostrada A1 Sibiu-Nădlac și de centrul orașului, dar ferită, totodată, de traficul intens. Pe măsură ce partenerii noștri se dezvoltă, venim în întâmpinarea lor cu spații care să le permită o dezvoltare sănătoasă și un ritm de productivitate ridicat”, a declarat Emilia Țepeș, Manager Vânzări și Marketing în cadrul Zacaria.

Gradul de ocupare al celorlalte două hale din Central Industrial Park este de 100%, 11 companii desfășurându-și activitatea în cei 12.000 de mp din corpurile B și C.

Întreprinzătorii care au nevoie de spații mai mari au la dispoziție Imperial Industrial Park, una dintre cele mai generoase și accesibile hale industriale din Sibiu, situată în zona industrială Vest, pe bulevardul Alba Iulia. Aici sunt disponibile spații pentru birouri, logistică și depozitare pe o suprafață de 18.600 mp. 

 

load more hold SHIFT key to load all load all