zacariagrouplogo

Maratonul Internațional Sibiu: Schimbăm lumea, pas cu pas

Echipa Zacaria participă, pentru a doua oară, consecutiv, la Maratonul Internațional Sibiu, cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România, ce va avea loc în data de 27 mai. După ce anul trecut cinci colegi au spart gheața, la ediția din 2017 numărul celor care doresc să alerge pentru o cauză din comunitate aproape s-a triplat, ajungând la 14. Dacă majoritatea colegilor vor alerga la crosul de 5 kilometri, unul dintre noi a avut curajul să se înscrie la maratonul de 42 de kilometri și pentru aceasta a devenit eroul Zacaria.

Fiecare dintre ei va susține unul din cele două proiecte cărora am dorit să le oferim tot sprijinul nostru, la ediția din acest an: “Dăm startul în viaţă”, inițiat de Baby Care Sibiu, Asociația Mâini Unite, Organizaţia E.M.M.A. și Asociația Unii Pentru Alţii și „Învăț să simt”, inițiat de Fundația UCOS.

Zacaria Maraton 2017

Cu fiecare pas pe care îl vom face la Maratonul Sibiului dorim să aducem o schimbare pozitivă, fie ea cât de mică, pentru viitorul copiilor. Considerăm că este responsabilitatea noastră să ne implicăm și să susținem comunitatea din care facem parte, așadar vă invităm să ne încurajați la cursa din 27 mai. Puteți dona între 2 și 25 lei la fiecare kilometru alergat sau puteți alege o sumă fixă. Pentru cei dintre noi care ne dedicăm timpul și energia unei cauze, fiecare donație este un imbold de a ne autodepăși:

  1. Mirabela Armulescu
  2. Cristian Soima
  3. Georgiana Nada
  4. Simina Olariu
  5. Sergiu Simut
  6. Cristina Boghiu
  7. Alexandru Hategan
  8. Jonathan Diamantino
  9. Lucia Lazar
  10. Marius Moga
  11. Emilia Tepes
  12. Andrada Vinca
  13. Mihaela Ilea
  14. Andrei Hlihor

Vă mulțumim și vă așteptăm în 27 mai, în Piața Mare, la maraton - împreună putem face diferența!

load more hold SHIFT key to load all load all