zacariagrouplogo

Apariție media | Arena Construcțiilor

Revista Arena Construcțiilor a publicat un amplu material cu privire la noile proiecte de spații industriale și locuințe dezvoltate de Zacaria Group.

Anul acesta i-a adus dezvoltatorului imobiliar de origine malteză Zacaria Group o creștere substanțială a portofoliului de proprietăți și de proiecte din România. Continuă astfel evoluția favorabilă din 2015.

Jonathan Diamantino, CEO Zacaria Group, ne-a declarat: "Principalele noastre priorități pentru acest an vizează finalizarea tuturor proiectelor pe care le-am demarat, astfel încât să putem începe să le livrăm cât mai curând posibil și să avem toate documentele și planurile pregătite până la sfârșitul anului, pentru ca din primăvară să putem începe sau continua proiectele planificate.

Pe segmentul de spații industriale, Zacaria Group are în plan să își extindă portofoliul cu încă 100.000 de metri pătrați de hale. În paralel, va crește ritmul de dezvoltare a proiectelor rezidențiale din Sibiu și București. În plus, urmează să demareze lucrările la un nou proiect de locuințe în Sibiu.

Întreg materialul în imagini. (Pentru zoom -> Click dreapta - Open image in a new tab - Zoom)


 

load more hold SHIFT key to load all load all