zacariagrouplogo

20% discount la Rovere pentru toți cei care achiziționează o locuință de la Zacaria

An dupa an, cu fiecare proiect nou rezidențial, ne propunem să creăm și să furnizăm clienților noștri locuințe de cea mai bună calitate. Știm că sentimentul de siguranță și de “acasă” sunt cei mai importanți factori în luarea deciziilor de durată, de aceea depunem toate eforturile pentru ca locuințele construite de noi să fie pe măsura așteptărilor voastre.

Planurile apartamentelor din complexul Golden Valley și ale vilelor din complexul Eva Residence au fost create de specialiști în design și arhitectură. Am ales să compartimentăm locuințele în mod inteligent, comod și util vieții de zi cu zi. Din acest motiv am folosit materiale de calitate, începând de la materialele de bază și terminând cu finisajele de la branduri de renume.

Însă nu ne-am oprit aici, așa că am mers mai departe și am încheiat un parteneriat cu Rovere Mobili. Astfel, fiecare client care va achiziționa o locuință de la Zacaria va primi un voucher de 20% discount la Rovere pentru mobilarea casei. Știm că începuturile nu sunt ușoare, așa că veți putea achiziționa orice obiect decorativ sau de mobilier la o reducere substanțială.

ROVERE MOBILI este unul dintre cei mai mari furnizori de mobilier de lux pe piața din România, cu peste 20 ani experiență în domeniul importului de mobilier din Italia.

load more hold SHIFT key to load all load all