zacariagrouplogo

Zacaria Group își mărește echipa! 6 oportunități noi de angajare

Timp de 11 ani, Zacaria Group s-a dezvoltat cu succes alături de o echipă formată din oameni minunați. Proiectele noastre continuă, fapt pentru care oferim posturi noi prin care dorim să aducem în companie oameni dedicați, entuziaști și muncitori.

În continuare îți prezentăm 6 posturi disponibile în orașele Sibiu și București pentru care te invităm să aplici prin link-urile atașate în descriere dacă consideri că acestea ți se potrivesc.

Ne poți trimite CV-ul tău și la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., împreună cu o scrisoare de intenție.

Coordonator proiecte - Sibiu

Ai absolvit facultatea de Construcții & Inginerie Civilă? Ești o persoană promotoare a schimbărilor căreia îi plac provocările și le faci mereu față cu brio? Ai abilități organizatorice, de comunicare, negociere și contractare? Atunci te dorim în echipa Zacaria!

Aici găsești mai multe detalii cu referire la job.

Reprezentant de vânzări spații industriale/birouri - Sibiu

Pentru acest post suntem în căutarea unei persoane cu capacități foarte bune de relaționare cu clienții, proactivă, prezentabilă, atentă la detalii semnificative, capacitate rapidă de decizie și atenție distributivă. Dacă te regăsești în această descriere, te așteptăm în echipa noastră tânăra și activă!      

Aici găsești mai multe detalii cu referire la job.

Responsabil Achiziții și Stoc - Sibiu

Creativitatea și spiritul de comparație sunt calitățile de bază pe care le căutăm la candidatul pentru acest post. De asemenea, dacă deții un bun spirit de observaţie și imaginație, astfel încât să colaborezi cu designerul în vederea pregătirii apartamentelor de prezentare și impreuna cu managerul să iei decizii asupra materialelor ideale pentru finisarea interioară și exterioară a imobilelor, nu ezita să aplici ne trimiți CV-ul tău prin intermediul Ejobs.

Aici găsești mai multe detalii cu referire la job.

Contabil Junior - Sibiu (2 posturi)

Dacă ești student sau proaspăt absolvent, avem oportunitatea ideală pentru începutul tău de carieră. Căutăm două persoane care au cunoștințe de bază de contabilitate, abilități de analiză și sinteză și cunoștințe foarte bune de excel. Vei avea ocazia să acumulezi informații esențiale și să lucrezi într-un grup care deține 20 de companii cu experiență pe piața imobiliară românească. Ești proactiv și te integrezi în echipă? Atunci după 6 luni o să discutăm de extinderea contractelor pe perioada nedeterminată! 

Aici găsești mai multe detalii referitoare la job.

Asistent Manager - București

Însușirile de amabilitate, organizare, planificare și dinamism te recomandă ca și specialist? Atunci te așteptăm să aplici pentru postul disponibil la sediul companiei noastre din București.

Aici găsești mai multe detalii referitoare la job.

Condițiile obligatorii pentru toate posturile sunt cunoașterea limbii engleze și deținerea permisului de conducere categoria B.

load more hold SHIFT key to load all load all