zacariagrouplogo

Sustine echipa Zacaria si "Dam startul in viata" la Semimaratonul Sibiu

2016 este primul an in care Zacaria Group participa la Semimaratonul Sibiu, insa cu siguranta nu va fi si ultimul. Poate cu prea putin antrenament fizic, insa cu multa dorinta si pasiune, 5 dintre angajatii Zacaria vor alerga pentru o cauza nobila. 

Desi am gasit multe proiecte care ar merita o sustinere consistenta, am ales sa alergam pentru cauza "Dam startul in viata", proiect lansat de Asociatia BabyCare Sibiu, Asociatia Maini Unite Sibiu, Organizatia E.M.M.A si Asociatia Unii pentru Altii. Acestia au nevoie de 70.000 de lei pentru achizitionarea unui ventilator neonatal modern. Astfel, terapia intensiva neonatala a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu va beneficia de aparatul care va veni in ajutorul a 300-350 de copii in fiecare an. Mai multe detalii gasiti pe site-ul semimaratonului Sibiu.

Pana in acest moment s-a strans aproximativ 46% din suma necesara si speram ca cei 70.000 de lei necesari sa fie stransi pana la finalul inscrierilor. Dorim sa va alaturati si dumneavoastra in acest demers, asa ca va invitam sa ii sustineti pe alergatorii Zacaria Group si, implicit, proiectul "Dam startul in viata".  

Cum puteti face acest lucru? Foarte simplu. Alegeti unul din alergatorii de mai jos si inscrieti-va ca sustinator al lui. Puteti dona 2 lei/km, 6 lei/km, 10 lei/km, 25 lei/km alergat sau puteti sa donati o suma fixa.

Cursa de 10 km

Emilia Țepeș - http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=677 

Marius Moga - http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=676 

Cursa de 5 km

Alexandra Cojocea - http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=1890 

Simina Olariu http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=680 

Alexandru Hațegan http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?alergator=678 

Va multumim pentru sprijin si ne vedem pe 28 mai in Piata Mare!

load more hold SHIFT key to load all load all