zacariagrouplogo

Zacaria Group continua dezvoltarea proiectelor American Village si Valletta Residence in Bucuresti

Dupa cum va spuneam in articolul introductiv, Zacaria Group a achizitionat doua proiecte rezidentiale in Bucuresti. Vorbim de proiecte mari, proiecte ce vor transforma visurile unor oameni in realitate. Ca sa fim mai exacti, 461 de familii se vor muta in casa noua odata cu terminarea proiectelor Valletta Residence si American Village.

American Village – strada Drumul Bisericii, Pipera

Imagineaza-ti ca te intorci de la job cu taxiul. Ajunge masina, urci inauntru si ii spui conducatorului “Pe strada Washington, va rog”. Imaginatie? Nu chiar, noi o numim realitate. Complexul rezidential American Village iti ofera posibilitatea sa locuiesti pe strada Washington, Chicago, Boston, San Francisco, Houston sau Orlando.

Insa American Village iti ofera mult mai mult de atat. Aici vei gasi 72 de vile cu 5 camere si 207 apartamente de 2, 3 si 4 camere, toate imbinand avantajele metropolitane cu siguranta si linistea oferite de un ansamblu rezidential cu circuit inchis.

Avantajele complexului rezidential nu se regasesc doar in locuinte. Am prevazut o zona dedicata practicarii de sporturi, precum si un loc de joaca modern pentru cei mici. De asemenea, in completarea spatiilor verzi de la nivelul solului vin cele 6 gradini verzi situate pe acoperisul blocurilor.


Pentru a va convinge ca merita sa locuiti in American Village, va invitam sa accesati site-ul dedicat proiectului, americanvillage.ro

Valleta Residence – soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti

Proiectul Valletta Residence este situat in zona de nord a Bucurestiului si are marele avantaj ca va fi situat in imediata apropiere a statiei de metrou Straulesti care va fi data in folosinta in anul 2017.

Ce ofera ansamblul rezidential? Pe scurt, 6 imobile cu un regim mic de inaltime, totalizand 182 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Apartamentelor de la parter le este asociata o zona verde de gradina, iar cele de la etajul superior pot fi achizitionate impreuna cu una dintre cele 19 rooftop gardens. De asemenea, complexul este dotat cu parcari subterane si supraterane.


Pentru intreaga experienta Valletta Residence, va invitam sa vizitati site-ul proiectului, vallettaresidence.ro

 

load more hold SHIFT key to load all load all