zacariagrouplogo

Lucrarile la trei dintre cele mai importante proiecte industriale ale Zacaria progresează

Activitatea de dezvoltare a diviziei industriale din cadrul Zacaria a început în forță din primele zile ale noului an. Echipele noastre supervizează construcția a  trei dintre cele mai importante proiecte ale companiei, localizate în Sibiu, Craiova și Oradea.  

 

Lucrările la Network Industrial Park, cel mai mare parc industrial din Sibiu, sunt în grafic. Prima clădire, de peste 10.000 mp, ce include atât spațiu de producție cât și de birouri, va fi livrată către compania Kuka Systems, în această vară. Parcul va cuprinde, în total, 46.000 mp de spațiu industrial Clasa A, împărțit în două clădiri, termenul de finalizare fiind sfârșitul anului.

Echipa noastră de proiect din Craiova profită la maximum de vremea caldă și continuă lucrările la Southern Industrial Park atât în exterior, cât și în interior. Această clădire impresionantă va acoperi o suprafață de 43.000 mp de spațiu industrial Clasa A, complet amenajat pentru diverse activități precum depozitare, logistică, cross-docking sau producție.

În Oradea, echipa de proiect supervizează lucrările de extindere a Western Industrial Park. Noua unitate de producție, de peste 6.300 mp, va fi livrată la sfârșitul lunii martie către un nou client Zacaria. 

 

load more hold SHIFT key to load all load all