zacariagrouplogo

ACTIVITATEA ZACARIA

 

Zacaria ofera spre inchiriere spatii industriale adaptate cerintelor clientilor, cu suprafete masurand intre 500 mp si 10.000 mp, pentru desfasurarea afacerilor cu domenii de activitate variate.

Ca urmare a capacitatii dovedite a grupului Zacaria de a satisface nevoile tuturor clientilor sai, si totodata, datorita dezvoltarii si extinderii continue a companiilor internationale in Romania, cererea pentru serviciile oferite de Zacaria a crescut atat in Sibiu cat si in orasele mari din Romania.

ALFA MAI MULT

 

In anul 2007, obiectivul principal al companiei Zacaria a fost “achizitionarea de teren in zone deosebite pentru dezvoltarea de proiecte rezidentiale de calitate, care sa ofere rezidentilor sai tot ceea ce acestia asteapta de la si intr-un camin, fie ca este vorba de o vila sau de un apartament”.

Astfel, grupul de firme a reusit sa se impuna prin proiecte importante in orasele "cheie" de pe intreg teritoriul Romaniei. Predarea proiectelor se face la cheie si se va putea alege din mai multe nivele de finisaje si calitate.

ALFA MAI MULT
“We finish what we start ... we deliver what we promise!”